Национална среща на общинските предприятия и търговски дружества

15.06.2022

524

На 12 и 13 юли 2022 г., с любезното домакинство на община Стара Загора, НСОРБ и „НСОРБ - Актив“ ЕООД организират за девета поредна година Националната среща на общинските предприятия и търговски дружества.

Подобно на предишните издания на форума, очакваме и сега в него да се включат широк кръг участници – управители, ръководители и представители на общинските предприятия и търговски дружества, както и общински съветници, ресорни заместник-кметове, кметове и други общински експерти, при проявен професионален интерес.

Включвайки се в предстоящата среща, участниците ще могат  да се възползват от предоставената им възможност да споделят своите проблеми  и очаквания и да търсят с тях общи позиции по всички въпроси, свързани с подобряване на взаимодействието при предоставянето на общински услуги.

По време на Срещата ще бъдат представени нови технологии и приложението им, както и възможности за съвместна работа и партньорство между бизнеса и общините, които могат да бъдат в подкрепа за оптимизиране и модернизиране на общински услуги.

Организаторите от НСОРБ-Актив подготвят съчетание на полезните работни дискусии и пленарни сесии с приятни моменти за разговори в неформална обстановка и създаване на нови познанства и партньорства.

Регистрацията е отворена ТУК, а на интернет-страницата на НСОРБ-Актив https://namrb-activ.org/ е публикувана повече информация за Събитието, както и условията за включване в него.