ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБ САЙТА

18.02.2016

6187

Уеб сайта е собственост на Национално сдружение на общините в Република България. Автор на всички публикации в този сайт и притежател на всички авторски права върху тях е Национално сдружение на общините в Република България. Съдържанието му e защитено от Закона за авторското право и сродните му права. 

Национално сдружение на общините в Република България е изключителен собственик на идеята и осъществяването на сайта, както и на всички публикации, материали и приложения в него. 

Като посетител или потребител на сайта Вие имате право да разглеждате уеб страниците на своя компютър, както и да отпечатвате извадки от тези страници само за ваша лична употреба, а не за разпространяване, освен ако нямате писменото съгласие на Национално сдружение на общините в Република България за това. Сайтът e предназначен изключително за Ваша лична некомерсиална употреба. Позволено е огласяването на съобщения за пресата и на документи, класифицирани като публични, в средствата за масова информация, ако е цитиран източникът и неговият адрес в Интернет. Забранено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание с комерсиална цел, в каквато и да е форма без предварителното писмено съгласие на Национално сдружение на общините в Република България. Не са позволени никакви промени, размножаване, дистрибуция, директен пренос, представяне, репродукция, публикуване, упълномощаване или продаване на информация, собственост на Национално сдружение на общините в Република България. 

Национално сдружение на общините в Република България се стреми да публикува полезна, сигурна, коректна и актуална информация за своите потребители, но е възможно някои от уеб страниците да съдържат технически или грешки, породени от промени на нормативната база. Национално сдружение на общините в Република България не може да гарантира непрекъснатостта на достъпа до всички страници и си запазва правото да редактира страниците си и да прекратява достъпа до тях по всяко време. 

Свободно е включването на линкове към сайта, както и към всички вътрешни страници и бихме се радвали, в случай че ни уведомите за това. 

Уеб страниците на сайта могат да съдържат банери или текстови линкове към външни уеб страници, за които отговарят други лица. Линковете към подобни интернет страници представляват само препоръка и потенциален източник на допълнителна информация. Национално сдружение на общините в Република България не носи никаква отговорност за съдържанието на тези уеб страници, както и за истинността и точността на информацията, публикувана в тях. 

Национално сдружение на общините в Република България си запазва правото да променя правилата и условията за ползване на сайта без предварително известяване. Направените промени влизат в сила, в момента на публикуването им в сайта. 

За въпроси и коментари, относно сайта и работата с него, моля изпращайте своите писма на e-mail: namrb@namrb.org. С използването на сайта, считаме, че приемате и сте запознати с правилата за ползване на уебсайта.