Владимир Москов – кмет на община Гоце Делчев пред БНР: „Има огромна съпричастност от жителите на общината и района. Много дарения от фирми, от млади хора."

Владимир Москов – кмет на община Гоце Делчев пред БНР: „Има огромна съпричастност от жителите на общината и района. Много дарения от фирми, от млади хора. Много добра инициатива проведоха  учениците и учителите от Професионалната гимназия „Димитър Талев“ и от гимназията в Сатовча, които събраха средства и хранителни продукти. С хранителни продукти помага и Районното мюфтийство, както и много граждани и фирми от региона“, каза в интервю за Радио Благоевград Владимир Москов, кмет на община Гоце Делчев. Той посочи, че приетите бежанци са 110. Те са  настанени в хотела на общинската зала „Арена – Неврокоп“, в хотела на  Неврокопската митрополия, в село Делчево и няколко семейства - в предоставени безвъзмездно жилища от местни жители. Изхранването им е изцяло от дарения.

Чуйте повече в интервюто https://bnr.bg/blagoevgrad/post/101621663/vladimir-moskov-svideteli-sme-na-ogromna-saprichastnost-kam-bagashtite-ot-voinata-hora